Sådan forholder vi os til Coronavirus

Det er stadig muligt at besøge og få foretaget arbejde på værkstedet. Vi følger de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19, og ved at værkstederne fortsat holder åbent, kan du stadig aflevere din bil på værkstedet. Ligeledes prioriterer vi biler indenfor beredskabet og biler indenfor samfundskritiske erhverv.

Book tid på værkstedet

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

Vi følger myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre, ligesom at vi løbende holder os opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, er du velkommen til at tage kontakt til din lokale Volkswagen Servicepartner.

Kontakt os

__________________________________________________________________________________________________________

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvis du har nogen spørgsmål eller lignende, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os